fbpx

Vergelijk offertes en bespaar!

Nooit waren zonnepanelen zo goedkoop als nu, dit is het moment voor zonnepanelen! 

✔100% vrijblijvend ✔Bespaar tot 30% ✔ 60 seconden

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Merken
 • /
 • Bauer Zonnepanelen Review: Kosten, Ervaringen en Opbrengst

Bauer Zonnepanelen Review: Kosten, Ervaringen en Opbrengst

Je merkt het waarschijnlijk wel: alles is duurder. Met name gas, water en elektra worden ook steeds duurder. Helaas ben jij als consument hier uiteindelijk de dupe van. Gelukkig is er wel een manier om te besparen op deze toenemende vaste lasten: zonnepanelen

Binnen het gigantische aanbod aan zonnepaneelmerken besteden we in deze Review aandacht aan de Bauer Zonnepanelen. 

Deze slimme panelen voorzien jou van stroom en maken je onafhankelijk van elektriciteitsleveranciers. In deze Bauer Zonnepanelen Review gaan wij je alles vertellen wat je moet weten over de zonnepanelen, de zonnepanelen kosten, kenmerken en de Bauer ervaringen!


Over Bauer

Goed, voordat je met een zonnepanelen bedrijf in zee gaat, is een beetje informatie over de geschiedenis misschien wel zo fijn. Dan weet je immers met wie je te maken hebt, toch? Bauer is een internationaal erkend én bekend zonnepanelen merk.


Het bedrijf heeft dan ook jarenlange ervaring: het is namelijk opgericht in 1985! Sinds 2003 houdt het bedrijf zich ook bezig met zonnepanelen Dat betekent dat Bauer ondertussen al meer dan 20 jaar actief is op de markt van zonnepanelen.

 

En dat is toch wel indrukwekkend. Zeker als je bedenkt dat ze één van de eerste leveranciers van zonnepanelen waren in ons buurland. 


Het bedrijf telt tegenwoordig dan ook een groot aantal medewerkers en heeft het hoofdkantoor logischerwijs ook gevestigd in Duitsland. En op Trustpilot scoort het bedrijf maar liefst 4 uit 5 sterren! Zo weet je direct dat de Bauer zonnepanelen goed te vertrouwen zijn. 

Bauer zonnepanelen gratis vergelijken? Vraag vrijblijvende offertes op!

 • Wil jij de beste prijs voor je zonnepanelen?
 • Wil je panelen met het hoogste vermogen?
 • Wil je jouw investering zo snel mogelijk terugverdiend hebben?
 • Wil je de beste prijs / kwaliteit zonnepanelen?

Vul je wensen en gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend tot 4 verschillende offertes van zonnepanelen installateurs.


Bauer zonnepanelen Prijs

Als het goed is heb je nu wel een aardig beeld van het bedrijf Bauer en hun geschiedenis. Dit is natuurlijk interessant om te weten, maar waarschijnlijk ben je een stuk nieuwsgieriger naar de Bauer zonnepanelen prijs. Logisch ook, je wil wel weten of de prijs-kwaliteitverhouding een beetje goed zit en je niet een fortuin hoeft uit te geven.

Gemiddeld kosten Bauer Zonnepanelen deze tussen de 150 en 350 euro. 

Uit ons onderzoek blijkt niet een exact bedrag voor de zonnepanelen van Bauer. Dit omdat de zonnepanelen per aanbieder en model kunnen verschillen in prijs. En wij willen je dan uiteraard geen valse informatie meegeven.

Echter kan je met de gemiddelde kosten wél een inschatting maken van de uiteindelijke kosten die je moet betalen. Deze prijs kan dan vervolgens hoger of juist lager uitvallen. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van de installatiekosten. Deze worden doorgaans bovenop de prijs van de zonnepanelen berekend en verschilt ook per aanbieder.

Dit is natuurlijk dus ook afhankelijk van het model. Zo heb je zonnepanelen met een vermogen van 300 Wp of 400 Wp. Hoe meer vermogen, hoe duurder de prijs vaak is (maar hoe meer energie je er ook mee kan opwekken).

Wist je dat het merk AEG ook kwalitatief goede zonnepanelen aanbiedt? Bekijk onze review over de AEG zonnepanelen hier! 


Bauer zonnepanelen Kenmerken

Naast een schatting van de prijs hebben wij ook de verschillende kenmerken van een Bauer zonnepaneel op een rijtje gezet. Zo krijg jij een beter beeld bij de zonnepanelen zelf en kan jij bepalen of deze een beetje aansluiten bij jouw wensen en/of voorkeuren. En daarnaast is het ook gewoon lekker makkelijk!

Afmetingen

Allereerst de afmetingen van de zonnepanelen. Dit is wel zo belangrijk, omdat je op je dak, maar beperkt ruimte hebt voor zonnepanelen. Door van tevoren alvast te achterhalen wat de afmetingen zijn van je dak kan je ook direct inschatten hoeveel panelen hierop passen. Hieronder hebben we de meest bekende modellen Bauer zonnepanelen inclusief afmetingen verwerkt in een handige tabel.

Model

Maximale Vermogen

Afmeting zonnepaneel

BS-295-6MB5

295 Wp

1640 x 990 mm

BS-300-6MB5

300 Wp

1640 x 990 mm

BS-260-6MB-EU2

260 Wp

992 x 1640 mm

BS-255-6MB-EU2

255 Wp

992 x 1640 mm

Vermogen

Het vermogen van de Bauer zonnepanelen verschilt per model. Zo heeft ieder model weer een ander vermogen. De zonnepanelen hebben een vermogen tussen de 255 en 400 Wp (Wattpiek). Hiermee kan jij genoeg zonne-energie opwekken!

Garantie

Wanneer je zonnepanelen wil aanschaffen is de garantie uiteraard belangrijk. Zonnepanelen zijn er namelijk voor bedoeld om geruime tijd mee te gaan (en daarmee bedoelen we toch wel echt tussen de 20-25 jaar minstens). 

Gelukkig is de garantie bij Bauer 15 jaar op productiefouten en 25 jaar op de kwaliteit van de zonnepanelen. Wanneer er dus iets niet goed blijkt te zijn kan je hiermee dus gewoon terecht!

Celtype

En tot slot dan nog het celtype van de zonnepanelen. Het celtype is belangrijk om te weten omdat dit ook wat zegt over de manier en hoeveel zonlicht er omgezet kan worden in groene energie. Het celtype van de Bauer zonnepanelen is dan ook monokristallijn.


Bauer zonnepanelen Ervaringen

En dan, tot slot, nog de Bauer zonnepanelen ervaringen. Ervaringen zijn een handige manier om te achterhalen of een bedrijf betrouwbaar is en ook daadwerkelijk de kwaliteit levert die het belooft. En hierbij kijk je naar de Bauer zonnepanelen ervaringen van huidige en voorgaande klanten.

Wij zijn hiervoor uitgebreid op zoek geweest naar verschillende ervaringen. Over het algemeen komen de zonnepanelen erg goed uit de test. Veel klanten zijn erg tevreden over de werking van de panelen en wij zijn dan ook maar weinig klachten tegengekomen over het bedrijf. 

Doordat Bauer haar aanbod relatief klein houdt, is het bedrijf ook in staat veelvuldige in-house kwaliteitscontroles te doen van hun producten. Hiervoor hebben zij zelfs een eigen testfaciliteit. Door dit regelmatig en uitgebreid testen verzekeren zij jou van de beste kwaliteit.

Tevens heeft Bauer ook het TUV-keurmerk. Dit bevestigt dat de zonnepanelen officieel voldoen aan de verschillende kwaliteitseisen en dat ze ook milieuverantwoord zijn. Een win-winsituatie dus!

Ook is Bauer onderdeel van de Tier 1-top. Wat betekent dit dan? Nou, het bedrijf behoort hiermee officieel tot de top 2% beste zonnepanelen fabrikanten. Deze eisen zijn gesteld door de bekende instantie Bloomberg New Energy Finance. Kwaliteit is dus écht gegarandeerd!

Twijfel je nog een beetje of ben je benieuwd naar exacte prijzen? Geen probleem, dan kan je via onze website op het daarvoor bestemde formulier heel simpel je gegevens en wensen achterlaten.

Je ontvangt dan geheel vrijblijvend en gratis tot maar liefst 4 verschillende offertes in je mailbox. Zo scoor jij de beste zonnepanelen tegen de laagste prijs. Ook kun je ons artikel raadplegen over de vijf beste zonnepaneel merken van dit moment!


Andere bekeken ook

>