Zonnepanelen iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut of zonnepanelen interessant zijn voor jou met onze gratis check!

Gratis & Vrijblijvend

 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Merken
 • /
 • Bisol Zonnepanelen Review: Kosten, Ervaringen en Opbrengst

Bisol Zonnepanelen Review: Kosten, Ervaringen en Opbrengst

De prijzen voor vaste lasten worden steeds duurder. Een goede manier om dan geld te besparen en iets goed te doen voor het milieu is met behulp van zonnepanelen. 

In dit artikel bieden wij je alle informatie die je wil weten over de Bisol zonnepanelen. Zo geven we je eerst even wat voorgeschiedenis over het merk. Daarna zullen wij ingaan op de Bisol zonnepanelen prijzen. 

Ook benoemen wij een aantal kenmerken van de Bisol zonnepanelen én kan je aan het eind van dit artikel nog lezen over de Bisol zonnepanelen review. En wie weet heb jij binnenkort deze zonnepanelen op je dak zitten!

Benieuwd naar ons eindoordeel? Je leest het in deze Bisol Zonnepanelen Review!


Over Bisol

Om dit artikel af te trappen beginnen wij met wat achtergrondinformatie over het bedrijf. Want wie is het bedrijf achter de Bisol zonnepanelen? Bisol heet officieel Bisol Group. Het bedrijf is dus actief in de zonne-industrie en is begonnen in 2004. 


Ze zijn toen begonnen met het maken van fotovoltaïsche zonnepanelen (PV). Sinds 2009 houdt het bedrijf zich ook bezig met PV-montageoplossingen en investeringen in zonne-energiecentrales. Bisol wordt ook wel de Solar Company genoemd. 


Het hoofdkantoor van het bedrijf zit gevestigd in Slovenië. Ondertussen zijn de Bisol zonnepanelen te vinden in meer dan 90 landen wereldwijd. Dat is niet niks! Ook heeft het bedrijf een klantenbestand van meer dan 400 klanten. Ook zitten er kantoren bevestigd in België, Frankrijk, Italië, Dubai en het Verenigd Koninkrijk. 


Het bedrijf heeft daarnaast wereldwijd honderden medewerkers! Daarnaast scoort Bisol op Facebook een gemiddelde beoordeling van 4,6 sterren uit 5. Dat is natuurlijk best netjes als je het ons vraagt.

Bisol zonnepanelen gratis vergelijken? Vraag vrijblijvende offertes op!

 • Wil jij de beste prijs voor je zonnepanelen?
 • Wil je panelen met het hoogste vermogen?
 • Wil je jouw investering zo snel mogelijk terugverdiend hebben?
 • Wil je de beste prijs / kwaliteit zonnepanelen?

Vul je wensen en gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend tot 4 verschillende offertes van zonnepanelen installateurs.


Bisol zonnepanelen Prijzen

Wij kunnen ons voorstellen dat je ook benieuwd bent naar de Bisol zonnepanelen kosten. En dat is ook niet gek, want de prijs van een zonnepaneel kan nogal wat verschil maken. Daarom willen wij ook nog even aandacht besteden aan deze Bisol zonnepanelen prijzen. 

Let wel: hierbij kunnen wij geen exact bedrag geven. Dit omdat de prijs afhankelijk is van verschillende factoren. Je kan hierbij denken aan het precieze model, de aanbieder en de installatiekosten die nog bovenop de prijs worden berekend.

De prijs per aanbieder verschilt nogal wat. Hierdoor is het geven van een exact bedrag dus zo lastig.

 Gemiddeld kost een Bisol zonnepaneel tussen de 180 en 200 euro. 

Hierbij is het vermogen ook nog van belang.

Hoe hoger het vermogen, hoe meer geld je vaak kwijt bent aan een zonnepaneel. Echter is dit vrij logisch als je je bedenkt dat een zonnepaneel met meer vermogen ook meer zonlicht om kan zetten in groene energie.

Een ander merk waar wij zeer positief over zijn is het merk Panasonic. Lees hier onze uitgebreide review over de zonnepanelen van het merk Panasonic en ontdek of deze misschien beter bij je passen.


Bisol zonnepanelen Kenmerken

De kenmerken van Bisol zonnepanelen zijn misschien ook belangrijk om even te weten. Dit zegt ook heel wat over wat jij hebt aan deze panelen. Daarom hebben wij de belangrijkste kenmerken hieronder op een rijtje gezet. Dan weet jij precies waar je aan toe bent!

Afmetingen

Allereerst de afmetingen van de Bisol zonnepanelen. Dit is natuurlijk wel belangrijk om te weten, omdat je dan ook direct weet hoeveel panelen je maximaal kwijt kan op je dak. Vrijwel alle panelen van Bisol hebben een afmetingen van 991 x 1649 mm.

Vermogen

En dan het vermogen. Hier hebben wij natuurlijk ook al even kort wat over gezegd. Maar de Bisol zonnepanelen hebben verschillende vermogens.

Hierbij geldt: hoe meer vermogen, hoe meer zonlicht er omgezet kan worden in zonne-energie. Het vermogen van de zonnepanelen ligt tussen de 250 en 330 Watt.

Garantie

De garantie kan je zien als een belangrijke indicatie vanuit het bedrijf over hoe lang een product ten minste mee moet gaan.

Hierbij zijn zonnepanelen ervoor gemaakt om toch wel zo’n 20-25 jaar mee te gaan (minstens). Een goede garantie is dan ook zeer belangrijk. Gelukkig is de garantie op Bisol zonnepanelen 25 jaar vermogensgarantie. 

Celtype

En tot slot ook belangrijk: het celtype van de Bisol zonnepanelen. Het celtype geeft eigenlijk aan hoe efficiënt en effectief de panelen zonlicht kunnen omzetten in zonne-energie. Het celtype van de panelen is monokristallijn. Dit schijnt zeer effectief te werken, dus dat is mooi meegenomen!


Onze Bisol zonnepanelen ervaringen

En dan tot slot nog onze Bisol zonnepanelen ervaringen. Deze zijn ook zeer belangrijk. Maar waarom doen we dan een Bisol zonnepanelen review? Reviews van huidige of voorgaande klanten zijn een uitstekende maatstaf om een beoordeling te kunnen maken van het bedrijf.

Je krijgt dan direct een beeld bij de kwaliteit, professionaliteit, service en betrouwbaarheid van een bedrijf. Als je bijvoorbeeld tonnen aan slechte recensies zit mag je er haast vanuit gaan dat het bedrijf niet zo betrouwbaar is. 

Gelukkig is dat bij de Bisol zonnepanelen absoluut niet het geval. Er wordt op het internet erg positief gesproken over het bedrijf en de zonnepanelen. Zo zijn de klanten erg tevreden over de snelle en vriendelijke service van Bisol.

Je wordt snel geholpen bij eventuele vragen of klachten. En dat is toch erg belangrijk als je het ons vraagt. Tevens schijnen de zonnepanelen goed naar behoren te werken. Ze gaan lang mee en zorgen voor genoeg energie om jezelf te voorzien van volledig groene stroom. En dat is goed voor jouw portemonnee en Moeder Natuur!

De eindbeoordeling van dit merk is in onze ogen dus erg goed. Wanneer je op zoek bent naar een zonnepanelenbedrijf raden we deze zeker weten aan. Heb je toch nog twijfels of wil je meer informatie hebben?

Dat kan! Bij ons kan je geheel vrijblijvend en gratis een zonnepanelenofferte aanvragen. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is je wensen en gegevens achterlaten op onze website in het daarvoor bestemde formulier. 

Je ontvangt dan binnen 24 uur tot maximaal 4 verschillende offertes in je mailbox die je met elkaar kan vergelijken. En vergelijken loont: hierdoor kan je tot honderden euro’s besparen op je nieuwe zonnepanelen! 

En eerlijk is eerlijk: wie wil dat nu niet? De offertes zullen zo goed mogelijk aansluiten bij jouw wensen en behoeftes zodat je niet alleen de beste deal scoort, maar ook de panelen die als beste bij je passen. En hoe fijn is dat!

Toch niet helemaal de soort zonnepaneel waar je naar op zoek bent? Bekijk dan deze vijf goede alternatieven eens!


Andere bekeken ook

>