fbpx

Over ons

Welkom bij ZonnepaneelCentrum.nl!

Waar we je graag helpen.

ZonnepaneelCentrum.nl staat voor een moeiteloze en voordelige overstap naar zonne-energie. Wij koppelen je direct aan lokale installateurs van topkwaliteit. Jouw schone energiebron, is onze prioriteit!

Waar staan wij voor

Toegankelijk

Wij geloven dat duurzame energie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom streven we ernaar om onze diensten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit in alles wat we doen. Dit geldt de offertes die we verstrekken en de service die we bieden aan onze klanten. Dat staat op nummer 1.

Eerlijk en transparantie

Wij staan voor een eerlijk en transparant vergelijkingsproces, zodat jij met vertrouwen de beste keuze voor je zonne-energiesysteem kunt maken.

Ons doel

Met slechts één simpele aanvraag ontvang je op maat gemaakte offertes, zodat je gemakkelijk de beste deal kunt kiezen die past bij jouw dak en energiebehoeften.

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bespaar je met ZonnepaneelCentrum.nl niet alleen geld, maar ook tijd en moeite.

Elk aanbod is specifiek afgestemd op jouw situatie. Van je energiebehoeften tot de lay-out van je dak. Op die manier krijg je de meest effectieve en voordelige zonne-energieoplossing.

Het stappenplan

Offerte aanvragen

Vul eenvoudig je gegevens in, zodat we een goed beeld krijgen van je situatie.

Ontvang offerte

Je hoeft niets te doen! Binnen enkele dagen sturen we offertes van lokale installateurs naar je toe.

Vergelijk en bespaar

Vergelijk nu zelf de offertes gemakkelijk. Bespaar tot wel 40%. Simpel toch?

Onafhankelijk advies over Zonnepanelen in Nederland.

Welkom op ZonnepaneelCentrum.nl: Jouw onafhankelijke gids naar een duurzame toekomst. Via ons platform vergelijk je direct zonnepanelen offertes en installateurs.

Bereken hoeveel jij kunt besparen met Zonnepanelen:

  • Bespaar gemiddeld € 1.400 per jaar
  • Terugverdientijd van gem. 3 jaar
  • Binnen 4 weken geïnstalleerd
>